Je kunt je StalliQ-account op elk moment zelf verwijderen. Hierbij worden je account en alle bijbehorende persoonsgegevens onherroepelijk verwijderd.
Account verwijderen in de app
- Open de StalliQ-app en log in.
- Ga naar je profiel en tik op Profiel bewerken.
- Tik helemaal onderaan op Account verwijderen en bevestig.
Je account en alle gegevens worden vervolgens onherroepelijk verwijderd.
Account verwijderen in het webportaal
Je kunt je account ook verwijderen in het webportaal op portal.stalliq.app: Instellingen → Profiel → Account verwijderen.
Welke gegevens worden verwijderd
Bij het verwijderen van je account worden onder meer verwijderd:
- Je profiel en inloggegevens
- Je paarden inclusief gezondheids-, dagboek- en galerijgegevens
- Afspraken, boekingen en aanwezigheid
- Berichten en gesprekken
- Stallidmaatschappen en rollen
- Door jou gegeven toestemmingen
- Geüploade bestanden en afbeeldingen
Wat er met je abonnementen gebeurt
- Plus of Pro (App Store of Google Play): Het verwijderen van je account of van de App beëindigt het abonnement niet. Zeg het daarom ook op in het abonnementsbeheer van je store, anders wordt het verder in rekening gebracht.
- Stal-abonnement: Dit wordt met de verwijdering van je account onmiddellijk beëindigd; een gedeeltelijke terugbetaling van reeds betaalde perioden vindt niet plaats.
Bewaring om juridische redenen
Bepaalde gegevens moeten wij op grond van wettelijke bewaarplichten (bijv. fiscale en handelsrechtelijke verplichtingen bij betalingen) gedurende de wettelijk voorgeschreven periode bewaren voordat ze definitief worden verwijderd. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om aan die verplichtingen te voldoen en voor geen enkel ander doel.
Geen toegang tot de app?
Als je je account niet zelf kunt verwijderen, mail ons dan op kontakt@stalliq.de - gebruik bij voorkeur het e-mailadres waarmee je account is geregistreerd, of vermeld dit. Wij verwijderen je account dan op verzoek binnen de wettelijke termijn.